Mogelijkheden

Wij zijn te boeken als duo, maar daarnaast kunnen we ook uitbreiden met meerdere muzikanten tot een volwaardige band. Zie hieronder de mogelijkheden.

Trouwdienst (ceremonie)

Van psalmen tot en met Opwekking en van Sela tot en met Hillsong; we hebben een breed repertoire waarmee we precies bij jullie wensen kunnen aansluiten. Met onze ruime ervaring in het begeleiden van kerk- en trouwdiensten kunnen we het moment waarop jullie Gods zegen over jullie huwelijk ontvangen en jullie liefde vieren invullen op een manier die helemaal bij jullie past. Hierin kunnen wij ook met de liedkeuze meedenken als het bijvoorbeeld gaat om een mooi luisterlied.

Receptie

Tijdens jullie receptie verzorgen wij graag de achtergrondmuziek. Met een mix van easy-listening popmuziek en jazz weten wij de perfecte sfeer te creëren, ook hier sluiten wij graag aan bij jullie wensen.

Feest

Op het feest is van alles mogelijk. Van popmuziek tot en met jazz, van soul tot en met echt meezingers. Willen jullie de muziek meer op de achtergrond of willen jullie juist iedereen op de dansvloer hebben? In overleg kunnen wij een mooie setlist voor jullie samenstellen. Michael Jackson, Earth, Wind & Fire en aan het einde nog wat van André Hazes? Geen enkel probleem!

Naast bruiloften spelen we uiteraard ook op andere feesten of evenementen. Neem daarvoor contact met ons op via de contactpagina.